Boende  Välkommen till  Åsa Gästis

Sommaren 2014 blev vi färdiga med ombyggnaden av den första semesterbostaden, som har eget pentry, toalett med dusch och uteplats.


I år har vi renoverat ytterligare två rum (ett familjerum och ett dubbelrum) i huvudbyggnaden. Dessa rum delar på nyrenoverat allrum och kök samt badrum.


När ni kommer till oss vill vi att ni riktigt ska kunna koppla av och ha det så bekvämt som möjligt, så därför står sängarna bäddade när ni kommer och det ingår alltid lån av handdukar och slutstädning i priset. Under högsäsong finns även möjlighet att få frukost mot en extra kostnad. Annars är det gångavstånd till ett kafé som serverar frukost alla dagar i veckan.

Gäststugan

Här bor du i en helt nyrenoverad del av vår fina röda “lada “ (har tidigare varit affärslokal). Stugan är på ca 18 kvadratmeter och består av rum/pentry och egen toalett/dusch. Har utdragbar dagbädd (som blir en dubbelsäng) med sköna 12 cm tjocka madrasser och en våningssäng. Passar alldeles utmärkt för 2 vuxna och 2 barn.

Utanför lägenheten finns en mysig altan med utemöbler och grill. För mer information klicka HÄR.


Familjerummet

Här bor du i vårt stora nyrenoverade familjerum.  Här finns dubbelsäng med sköna resårmadrasser och en  utdragbar dagbädd (som blir en dubbelsäng). Möjlighet finns att ställa in en extrasäng. För mer information klicka HÄR.

Dubbelrummet

Här bor du i vårt nyrenoverade dubbelrum. Här finns dubbelsäng med sköna resårmadrasser. Möjlighet finns att ställa in en extrasäng. För mer information klicka HÄR.

Våra Rum

Copyright © All Rights Reserved