PRIS OCH VILLKOR
Cykelhyra

Stadscykel

Våra stadscyklar är bekväma och lättcyklade med 3 eller 7 växlar. Cyklarna är utrustade med pakethållare, cykelkorg, stöd och lås. Detta gör cykeln perfekt för kortare dagsutflykter med fikakorgen och badkläderna i cykelkorgen. Dessa cyklar har dessutom fotbroms.
Pris: 3 växlad 1 dygn 200 kr,  7 växlad 1 dygn 250 kr
         3 växlad 1 vecka 800 kr, 7 växlad 1 vecka 1000 kr

Touringcykel

Våra Touringcyklar från bl a GIANT är perfekta för dig som vill åka på cykelsemester eller bara vill ha en lättrampad cykel för en dagsutflykt. Den har 21 eller 24 växlar och lättrullade däck som ändå är tillräckligt breda för att kunna köra på grusväg. Ramen är av compactmodell, vilket innebär att man får stabiliteten som en herr cykel och bekvämligheten som en damcykel. Utrustad med pakethållare, stöd, batteribelysning och lås blir denna cykel den perfekta semestercykeln. OBS,EJ FOTBROMS.
Pris: 1 dygn 300 kr
        1 vecka 1200 kr

Mountainbike

Våra mountainbike kommer från GIANT och passar den som under semestern inte alltid vill hålla sig på vägen utan gärna undersöker en skogsstig. Den har skivbromsar och dubbelsidiga pedaler med vanlig pedal på ena sidan och SPD på andra sidan.  OBS, EJ FOTBROMS
Pris: 1 dygn 300 kr
         1 vecka 1200 kr

Barncyklar

24 tums Mountainbike från GIANT som har 21 växlar. Den har dämpad framgaffel men saknar pakethållare. OBS EJ FOTBROMS.
Pris: 1 dygn 200 kr
        1 vecka 800 kr

20 tumsmodell kommer från MARVIL .En populär cykel med Shimano Nexus 3 växlar och fotbroms med skärmar, pakethålllare, kedjeskydd, fot och handbroms på framhjulet.
Pris: 1 dygn 150 kr
        1 vecka 500 kr

Övrigt

Hyra av Cykelvagn
1 dygn 250 kr
1 vecka 1000 kr

Hyra av Barnsadel eller cykelväska (dubbel)
1 dygn 75 kr
1 vecka 300 kr

VILLKOR

I priset ingår alltid cykelhjälm. Vi rekommenderar att alltid använda hjälm vid cykling. All uthyrning sker på egen risk. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning om vi bedömer att kunden utsätter sig för en risk under rådande förhållande.
Vi har inga fasta öppettider utan försöker att hjälpa till oavsett tidpunkt, men hör gärna av er innan ni kommer så vi säkert är på plats.
 Det finns alltid ordinarie lås på cykeln och ett vajerlås per 1-2 cyklar så att cyklarna kan låsas fast tillsammans som extra säkerhet. Cyklarna skall återlämnas i samma skick som vid uthyrningstillfället.Skador som uppkommit genom oaksamhet skall ersättas med en summa som täcker reparation. Vid stöld debiteras cykelns värde som ni sedan får reglera på er rese- eller hemförsäkring. Tänk på cykeln måste vara låst för att försäkringar och stöldskydd ska gälla.
Förlust eller skada av cykeltillbehör:
Nyckel för lås: 250:-
Vajerlås 150:-
Hjälm: 300:-
Cykelväska: 500:-
Vi skickar alltid med en extra slang och en mindre verktygssats så att ni själva kan åtgärda en punktering eller något annat mindre fel på cykeln. Ni kan också returnera den till oss så får ni en ny i utbyte. Får ni ett totalhaveri så kommer vi ut med ny cykel inom Kungsbacka och Varberg. Till andra orter så hjälper vi er att hitta en cykelverkstad (kontakta alltid oss för godkännade  innan cykeln lämnas in, vi ersätter inte kostnaden om den beror på oaktsamhet. Alternativt kan vi komma ut med en ny cykel mot en extra avgift.

Utkörning/hämtning
Vi har en begränsad möjlighet att köra ut eller hämta cyklar inom Kungsbacka och Varberg. Kontakta oss för prisuppgift.

Betalning
Betalning sker vid hyresperiodens början med Swish eller  kort. Observera att legitimation alltid måste uppvisas.

Bokning
Bokningsförfrågan skickas via e-post eller sms. Bokning är genomförd först efter att vi skickat bekräftelse.
info@asagastis.se
Tel 0733-442433

KONTAKTA OSS

Åsa Gästis
Åsa stationsväg 24
439 55 Åsa

+46 733-442433
info(@)asagastis.se

LÄMNA MEDDELANDE

HITTA OSS