PRISER OCH VILLKOR
KAJAKHYRA

Enmanskajaker

Den röda enmanskajaken är en lättpaddlad havskajak som är lämplig om man är nybörjare. Den är 450 cm lång och 65 cm bred vilket gör den stabil samtidigt som den går fint i vattnet.

Den gula enmanskajaken är något längre än den röda (505 cm) och något smalare (60 cm). Det gör den något mer rank men snabbare än den röda. För att man skall känna sig trygg i den gula är det bra om man har paddlat någon gång tidigare. Den är också utrustad med roder.
Pris enmanskajaker: 1 dygn 300 kr
                                    1 vecka 1000 kr

Familjekajaken

Den rödvita är en familjekajak där man kan vara 2 vuxna och ett barn eller 1 vuxen och 2 barn. Familjekajaken är en allroundkajak som är mycket stabil så att man skall känna sig säker när man har med barn i kajaken.Paddlingsegenskaperna gör att kajaken lämpar sig bäst i lugna vatten. Är man 2 personer får man bra utrymme då man även kan använda det tredje sätet för packning eller kanske fiskeutrustning. Kajaken är så stabil att det fungerar bra att fiska från den.
Pris Familjekajak: 1 dygn 500 kr
                              1 vecka 1500 kr

VILLKOR

I priset ingår kajak, paddlar, flytväst samt Kajakvagn (cirka 800 meter till stranden).Till enmanskajaker ingår också sittbrunnskapell. Ring gärna först så att vi säkert är på plats när ni kommer. All uthyrning sker på egen risk. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning om vi bedömer att kunden utsätter sig för en Risk under rådande förhållande. Kajakerna skall återlämnas i samma skick som vid uthyrningstillfället.Skador som uppkommit genom oaksamhet skall ersättas med en summa som täcker reparation. Vid stöld debiteras Kajakens värde som ni sedan får reglera på er rese- eller hemförsäkring.
Förlust eller skada av Kajaktillbehör:
Paddel: 300:-
Flyväst 300:-
Flytväst skall alltid användas vid paddling.

Betalning

Betalning sker vid hyresperiodens början med Swish eller kort. Observera att legitimation alltid måste uppvisas .

Bokning

Bokningsförfrågan skickas via e-post eller sms. Bokning är genomförd först efter att vi skickat bekräftelse.
info@asagastis.se
Tel 0733-44 24 33

KONTAKTA OSS

Åsa Gästis
Åsa stationsväg 24
439 55 Åsa

+46 733-442433
info(@)asagastis.se

LÄMNA MEDDELANDE

HITTA OSS