BOENDE

  BED & BREAKFAST


När Ni kommer till oss vill vi att Ni riktigt ska kunna koppla av. Sängarna står bäddade och det ingår alltid lån av handdukar och slutstädning i priset. Ni har alltid egen toalett och dusch samt kök/pentry hos oss. Som gäst har ni tillgång till en del av trädgården där ni även kan låna en grill om vädret lockar till matlagning utomhus. Annars kan ni välja att laga mat i ert kök eller också ta en kort promenad och äta på någon av restaurangerna i Åsa centrum. När ni bor hos oss har ni nu också möjlighet att kostnadsfritt låna kajak. Till kajaken ingår en vagn så att ni kan dra ner den till stranden (cirka 800 meter). Tillgången är dock begränsad så boka gärna tillsammans med rummet.

FRUKOST

På sommaren under högsäsong finns möjlighet att boka frukost. Frukostbuffén dukas upp i vår mysiga glasveranda. Är vädret skönt ta gärna med er frukosten ut i trädgården. Vi använder så långt som möjligt ekologisk och/eller närproducerad mat, en del hämtar vi även direkt från vår egen trädgård.

Under lågsäsong, då vi inte har möjlighet att servera frukost, finns Åsa Hembageri på gångavstånd. Ett café som serverar god frukost alla dagar i veckan.

Vill Ni göra frukost själva har Ni tillgång till välutrustat kök.

Övervåningen

Vår gästdel en trappa upp på övervåningen i huvudbyggnaden är på cirka 65 kvm och består av 2 sovrum (Familjerummet och Dubbelrummet), badrum, kök och allrum med Tv. Övervåningen hyrs alltid ut till ett sällskap åt gången, så oavsett om ni bokar ett av sovrummen eller båda så har ni alltid badrum, kök och allrum för er själva. Oavsett om ni bara behöver ett dubbelrum eller är ett större sällskap och behöver sovplatser för 6 personer (7 med extrasäng) så bor ni bekvämt här. Det finns i badrummet tillgång till tvättmaskin/torktumlare (mot en extra avgift).

Lite kort info om sovrummen:

Familjerummet

Här finns dubbelsäng med sköna resårmadrasser, en dagbädd som kan ge ytterligare 2 sängplatser och möjlighet att ställa in en extrabädd. Det finns också ett mindre bord och 4 stolar samt en garderob.

Dubbelrummet

Här finns dubbelsäng med sköna resårmadrasser. Det finns också ett mindre bord och 2 stolar samt en garderob.


STUDION

Här bor Ni i en renoverad del av vår fina röda “lada“. Studion är på ca 18 kvadratmeter och består av rum/pentry och eget helkaklat WC med dusch. I Studion finns en dagbädd som bäddas till en dubbelsäng samt möjlighet att sätta in en extrabädd. På utsidan finns en mysig altan med utemöbler och grill.

KONTAKTA OSS

Åsa Gästis
Åsa stationsväg 24
439 55 Åsa

+46 733-442433
info(@)asagastis.se

LÄMNA MEDDELANDE

HITTA OSS